Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paus

En paus..

De va vad du sa att de var.
Men de blev så mycket mer.
De blev ett slut.
Ett slut på mig.
Ett slut på dig.
Ett slut på oss.




Fri vers av UhmKaj
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-24 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

UhmKaj