Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag kommer defenitivt inte starta hlr

Tyst !
du har ingen talan
ingen rätt
at släppa ut
bokstäver i luften

Dina ord
har inget syre

Tyst du
är död
i min bok
du är stum i mina öron
och osynlig
i mina ögon

Tyst
du är en ensam
neger
på en ku klux klan
fest

Tyst
du är
en myra utan stack
en elefant utan vatten
du är en
invandrare i sverigedemokraternas
ögon

Tyst
du är
en våldtäksman
i fängelse
naken och bunden
hoppas du njuter av
stunden

Tyst
du har ensamrätt
på min totala likgiltighet

Tyst
du spelar rysk roulette
det är din tur
och alla kulorna är
i

Tyst det är
jag som talar
nu
hör du inte
nej just det

Du
är
död




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-25 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan