Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ett hett spett kommer till sin rätt

Jag vill greppa din nakna höft
pumpa
dig full
med
livet
och rusa in i lyckorus

Jag vill sträcka
mina armar
upp mot
blåa
skyar
och dansa
min helt egna downssyndromdans

Obekymrad
upprymd
sorgbefriad




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 159 gånger
Publicerad 2009-10-25 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan