Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga andetag i närheten av dig

Lyssna
på mig nu
älskling
jag har inte slått
upp knogarna
i onödan

Kyssarna faller
som höstlöv
över
vår
inbundna kärlek

Promenaden
är
en sensation
med sol
i våra bröst




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-25 18:19



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Äkta kärlek är värd att slåss för. Fint !!!
2009-10-26

  PPQ
din stil har verkligen förändrats genom åren och det är ett sant nöje tt få fortsätta se dig utvbecklas
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan