Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'apokalypsen kommer 2015' heter en text av papillon, vilken inspirerade till kommentaren (flickan på bilden som för övrigt är en kvinna, har ingenting med apolyptiska budskap att göra, utan är en kär vän till mig och inte just jag själv)


Kritik på en text (325)




för att bräda de troende
behövs kanske en sådan lanka
ur pokerleken in boende
eller en mer stadig planka

att räddas uppå ur sådan syndaflod
som så symboliskt bara
skall drabba vår förskräckta jord
samt en stor troende skara




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2009-10-25 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP