Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirationen till denna lilla önskedröm kom från gunwale. för den som älskar prickar före och efter textmassa ger jag här ett par prov ett sådant slöseri med desamba här


Påfund, påfinning...





...jag vill mye hellre ha en antiryck-creme
än en antirynk-kräm...

...den kunde man stryka på sig
före bussturen och vid varje inbromsning
så skulle den hindra det där klassiska rycket...

...när bussen tvärnitar för att ett övergångsställe
skall ses över av en gående trafikant
framför ett rödljus eller vid en hållplats...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-25 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP