Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Mamma ser mig inte.
Det var länge sedan hon slutade att se.

Hon vet inte vem jag är.
Jag vet inte vem hon är.

Hon vet att jag vet att hon skäms.
Jag vet att hon vet att jag har slutat hoppas.

Mamma kommer aldrig att se på mig igen.
Aldrig.

Aldrig kommer hon att ens kolla åt mitt håll.




Fri vers av Sofie Söderberg
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-26 17:57



Bookmark and Share


  LassO
tungt
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Söderberg
Sofie Söderberg