Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten också vad jag ångrar mig






jag hade
en
gång ihjäl
en katt
som
kom i kläm
i
en dörr
jag stängde
av misstag

jag
skickade katten
till
katternas
himmel

vilket är
något jag
aldrig någonsin
kunnat
förlåta mig själv

den där dagen
för så
länge sedan

jag var
ett helt
litet barn
och solen
den sken
som den brukade
göra ute
på landet
en gång i tiden




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-27 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP