Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig sagt att jag tror på kärlek

Vem mår bra av ett hjärta som smår alldeles för fort, klibbiga händer och förfinade verkligheter?
Vissa ser den som sin religion, andra skrattar åt ordet.
Somliga låter sina hjärtan krossas.
Andra följer motorvägen och slösar inte tid på småvägar.
Varför göra det?
Vi vet ju alla att man alltid hamnar på motorvägen i slutändan.
Med ett hjärta som stannat, iskalla händer och en alldeles för skarp bild av verkligheten.

Men idioterna fortsätter kämpa. Ironsikt nog.




Fri vers av Halv
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-27 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halv
Halv