Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ger upp

jag ger upp
i ett regn av blod och eld
marken har försvunnit
och du kan inte längre rädda mig

som en planlöst sladdande bil
när kanterna skär in
och smärtan gör tårar
utav avsmak och förakt

Mörkret är inte längre min fiende
utan tomheten har tagit dess plats
och i ett virrvar av ångest
kramar den mig ömt




Fri vers av Noc
Läst 293 gånger
Publicerad 2005-10-17 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noc
Noc