Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sexatlet ifrån Götet (Limerick)

En sexatlet ifrån Götet,
var lite grand bakom flötet.
När han skulle ha sex,
Blev han alldeles perplex
Och tog miste på röven och skötet




Bunden vers (Limerick) av Knickedick
Läst 554 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-27 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick