Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'ställningar' av psykofarmaca, inspirerade


Kritik på en text (327)




få 'saker' är väl gratis
det tråkiga med att 'ta ställning'

är förstås om man väljer
att ställa sig på 'fel sida'...

...för den som är trygghetsnarkoman
måste det kännas väldigt osäkert
att alls behöva ta ställning, någonsin




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-27 20:02



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Välj att ta ansvaret att välja att ta ansvaret att ta ställning! Vaccinera eller ej? Välj! SD synas eller SD inte synas? Välj! Skicka soldater eller inte skicka soldater? Välj! Ta ditt ansvar! *svälj!*...
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP