Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kopieringsmaskin

Jag ser igenom
Ditt cellofanansikte
Din mun som blev en
Kopieringsmaskin
originalen som
Fumlats borts
Längs tidens väg
Och
Dina kravmärka tankar
Som du aldrig vågade
Bespruta
Med giftiga
ämnen




Fri vers (Fri form) av enemilia
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-27 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enemilia