Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällen har just börjat och baren lyser av liv

Jag har aldrig
sett
något liknande
sätta
sina fötter
i denna rökiga whiskybar

Dom döende
karlslokarna
reser
på sina slitna
ögonlock
bartendern
skakar
helt utan att blanda drinkar

Pianot
spelar av sig själv
summertime
when the living was easy

Spindlarna spinner
sina nät förgäves
med bluesen tungt
närvarande

Lilla Spike
ligger
i hörnan
med sin halvtomma
vattenskål

Det är han som får
kvällens första
puss




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-27 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan