Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemlighet


kom så ska jag berätta en hemlighet en hemlighet som ingen annan vet en hemlighet som bara du vet och ingen annan vet låt mej nu berätta en hemlighet en liten hemlighet



Hon vill
mer
mer än han
och han vet om det

Hon vill ha den där
känslan
lyckan

Hon har den där
känslan
lyckan
fast ändå inte



Hon vill
Han vill inte













Fri vers av little fairy
Läst 221 gånger
Publicerad 2009-10-27 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

little fairy
little fairy