Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
innan, under och efter ett teaterbesök


Måsen

Drama.
"..kärlekstriangel fast poly.."
Men det var bara en.

Var gång blicken nådde fram
- ett hjärtskärande leende,
omöjligt att undanhålla.

Fabel eller livet.
Rätt eller fel.
Åsikt utan avsikt att yttras.

ridå


Solvarv virvlar långt.
Återseende i passagen.

In medias res.
Svartsjuka i mörker.
Pausens bittra tystnad.

Innerliga längtan och drömmen
- som om aldrig förekommen.

ridå


Svart hål dömt att fyllas.
Atmosfärens besynnerliga prägel.
Epok avslutas utan förvarning.

Lämnad upphöjd i reflektion.





Fri vers av Herska
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-28 00:36



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
våra inre
i själens boning
en tid av andligt
öken når ut i dig
och får sedna fatt
i mig
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Herska