Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tar vi i hand på

Lustigt att vi
skulle
leva nu
innan vi ska


Timmarna leker
med vår
sekundsoptimism

Tidigare livsupplevelser
bor i våra drömmar

Blodet
leker
med köttet
och ska man fånga dagen
så ska man förena
nytta med nöje




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-28 20:13



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Kloka ord, ser en glimt i ett öga och bäst att rasa medan tid är!
Gillar de tre sista raderna!
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan