Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här ger jag 'röst' åt en tänkt man sådan som han skulle kunna ta sig ut hemma i soffan framför något kvällsöppet program som diskuterar mansrollen, med publik, inbjudna gäster samt en programledare med egna åsikter i frågan.


Evangelium enligt en viss Tomas



'Jag tycker det
är rent ut
sagt åt h...e

att kvinnor skall
ha ensamrätt på
att hysa moderskänslor

samtidigt som man
ibland anklagas för
att inte våga

ta fram sina
kvinnliga sidor. Om
man har kvinnliga

sidor, hur kan
man då som
samtidigt sakna moderskänslor?'



(här deltar jag i tävlingen, 'Skriv fem verser a tre ord på varje rad, och fan så medryckande skall knorren i slutet vara'. förstapriset är ett presentkort på Tempo, en butik som lade ned sin verksamhet för så länge sedan, de fem andrapriserna är varsin andelslägenhet i Wad-sade-du-stan i huvudstaden)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-29 15:57



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Kvinna...moder...Tomas...! Jag blir alldeles yr! Men Pardon City förstod jag! Hör du du, i Göteborg har vi även Hur-sa-gatan (vilken faktiskt möter Va-sa-gatan härstädes). Ett visst Tempo har vi i Göteborg igen sedan några år, men samma typsnitt - det har jag sett, ej hört!
2009-10-30

  Catharina Edin VIP
På Tempo köpte jag julklapparna när jag var liten - räcker det för att få pris som tröst för att det är historia nu?
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP