Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterspel är inget som man funderar över under förspelet

OOops
där kommer hon
med ormtjusarögon
och slingrar sig
in i mitt medvetande

Jag behöver en flätad
korg
att gömma
mig i

Istället
går
jag på
glödande kol
med Et leende på läpparna




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 1154 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-10-29 16:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja var är dessa flätade korgar när man behöver en!?
2011-07-17

  lyckeli
efterspel är överreklamerat
tycker jag.
vad är det för fel på sömn?
2010-11-30

  Kim VIP
Mycket fin balansgång här! Ja vi är motstridiga monster inom oss...
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan