Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En saga i nutid

Jag skulle gärna
betala för
att ha sex med
dig
men du
ogillar
ordet som kommer med
sex för pengar

Så jag
investerade
månadslönen
på choklad, blommor
och lyxrestauranger

Efter
otaliga månadsförsök
så skymtade
jag ett leende

Efter ett år
låg du naken på
min säng

Då hade jag tappat
lusten
och satte en ögonbindel
på dig
betalade
en manlig prostituerad
för att släcka dina eldar

( han hade inget emot betalningen )

Sedan dess
har jag ignorerat dig

Men du
har
skickat
pengar
blommor
choklad
och inviter till
lyxrestauranger




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-29 16:50



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Ha ha**Storartat!!
Rolig saga...som det kan bli!
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan