Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag fattar inte vad som är vad av alla olika sorters dikter och vad man ska kartigorera dem som. så jag bara tar ngt.


void

I hate that empty void you leave in, everytime you go.




Fri vers av cherryblossom
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-29 19:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Are you valid, are you void?", som Shrink sjöng.

Strunt i kategorierna!
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

cherryblossom
cherryblossom