Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sentimental varning för blödiga

Break free
slit upp dina rötter
som om det
vore
det sista du
gjorde

Du har
vunnit
förlusten
bor i
gårdagens
fosteg
som doftar lite
lätt
av mögel

Men ändå
kan man inte låta
bli att blicka tillbaka
med
en stänk av fukt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-29 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan