Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bulletproof - la roux <3


bulletproff baby !

så skjut mig !

för den här gången kommer jag vara bulletproof !

och jag kommer stå kvar
stolt & rak i ryggen
och kasta ord i ditt ansikte istället för mitt

& jag kommer stå där på stationen
och vinka adjö när jag åker härifån
och jag kommer aldrig tillbaka
aldrig !

för den här staden kväver mig
den drar ner mig under jorden
och tar långsamt död på mig
som du redan gjort men jag
behöver lite glädje så därför åker jag nu

den här gången kommer jag vara bulletproof baby !




Fri vers av j-viderberg
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-30 10:36



Bookmark and Share


  blaite
Snyggggt som fan
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

j-viderberg
j-viderberg