Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Utan







bara när det regnar saknar du mig
bara när det ljusnar efteråt
minns du mig som en smekning







Fri vers av ulli
Läst 592 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-15 12:46



Bookmark and Share


  john ekström
igenkänningsfaktorn är där och knackar mig på axeln här.
ack så sant, och inte visste jag att tre rader kunde säga så mycket.
mycket fin.
2009-04-28

  Hans Christian
Utsökt formulerat !
2009-04-18

  issac.a.m
Vackert..
2009-04-15

    onsdag
söt och kort dikt
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

ulli
ulli