Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Hjärtlös






jag låtsas att jag är våt och skrattar
för det gör mindre ont då och jag skrattar
så falskt att det skär i strupen

men dom hör ingen skillnad såklart

jag behöver inte ens göra mig fin längre
det verkar inte spela någon roll

jag samlar deras nummer i telefonen
och ringer ibland
när hjärtat gör så ont att jag kräks

men dom är bara nummer
ett stycke kött
inget som du någonsin

slutar att vara så öppenhjärtig
för jag vet att du hatar det
så jag kommer till dig utan ord
klär av mig kläderna
och lär mig överleva




Fri vers av ulli
Läst 590 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-08-14 18:19



Bookmark and Share


  Anna*
Uff, sååå berörande.
2010-08-14

  issac.a.m
mycket bra skrivet..........
2010-08-14

  Suzy med punkterna
Oj, slutet tog andan ur mig
2010-08-14

  Nina Nightwish
Mycket starkt..
2010-08-14
  > Nästa text
< Föregående

ulli
ulli