Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Minns när löven föll och jag flätade ditt långa hår








minns när allt var lätt och din varma hand i min
när vi skuttade längs med gatorna
och löven föll och du ringde mig varje dag
lika entusiastisk varje gång och
sedan gick vi och la oss i den stora sängen
du med armarna hårt om mig

jag känner ännu doften av din nacke
men jag orkar inte tänka på det mer
jag går ut och går
sedan lägger jag mig tidigt
dansar lite då och då
utan att svänga på höfterna
men blir bara vackrare när jag försöker låta bli
mer uppmärksammad när jag är omöjlig













Fri vers av ulli
Läst 560 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-24 18:44



Bookmark and Share


  issac.a.m
Bra skrivet..
kram
2010-08-24

  Suzy med punkterna
Du skriver nära och verkligt.
Mycket känslosamt och bra med en stor sanning på slutet
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

ulli
ulli