Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Du kan hålla min hand på gatorna ibland och ingen skulle märka något





kom ta min hand så går vi tillbaka
vi kan gå hur långt som helst tillbaka
du kan ringa mig på natten när du jobbar
och skriva att du saknar min midja
att hålla om och att du saknar mig
och jag kan älska dig i smyg
hur mycket som helst utan att må dåligt
och du kan hålla mig i handen på gatorna
det skulle inte betyda något
vi går tillbaka ända från början
vi möts på samma ställe och du tar en öl
jag ett glas vin och du ser sådär lycklig ut
det är det som gör det så svårt
att bara släppa taget
och jag gör allt annorlunda
ta min hand jag vet att du älskar den
jag vet att du saknar min värme
allt som var jag mina toppsar i badrummet
pannkakorna i kylskåpet









Fri vers av ulli
Läst 582 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-16 21:06



Bookmark and Share


    kapsyl
detta är kärlek för mig, att få läsa en sådan ljuvlig text gör mig salig. Underbart skrivet och jag hade tagit ut ett stycke om jag kunnat, men helheten är så jäkla slående! Bokmärker omgående.
2010-08-18

  Aisha VIP
"ta in hand jag vet att du älskar den"
"jag kan älska dig i smyg.......det skulle inte betyda något.."

sååå underbart djupt vackert.....
kärleken som ingenting begär....bara att få vara....

så mycket sorgsenhet....och så mycket av livets fåfänglighet.....
bokmärker!!
2010-08-16

  Suzy med punkterna
Vackert sorgesamt på något vis...
2010-08-16

  issac.a.m
dina ord är som blomsterknoppar som tränger sig i denna röda rosen...väntar för att blomma..dina ord är fortfarande gröna...doftar.. och de är kraftiga och fulla av liv
kram
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

ulli
ulli