Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Så länge det finns en himmel


torkar kinden, vinkar från taxin men du är redan borta
hos henne med leendet och blommor och du älskar hennes ögon
som du älskar mina flämtningar

bakom himlarna så länge dom finns kvar dina händer som rör sig
över min nakna kropp i korsningen tills det slår över och
din rock doftar dig varje gång jag kommer

bakom bilar och under kartonger så länge som du inte rör mig säger du
så är allting okej ingen ska få veta så många gånger som jag älskat dig
men ångrat mig för att det gör gör så jävla ont när hon får somna i din famn

genom elden och tillbaka fast snabbare

jag skulle vilja berätta allt för dig men tungan slinter mot gommen
tårarna strömmar, jag vet hur det kommer bli,
du kommer gifta dig med henne och skaffa barn och fortsätta knulla mig
så länge det finns en himmel





Prosa av ulli
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-07 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulli
ulli