Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sagor


Våra hav



Låt mig leva bara

Låt mig leva i dina luftslott
tills himlarna rasar
och haven

aldrig mer är hav emellan




Prosa av ulli
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-06 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulli
ulli