Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att leva med skolios , & en pojkväns stöd

Jag hade aldrig trott att det skulle finnas en person
som du , som tycker om mig även om min rygg är vanställd .
Även om jag bara väger 45 kilo , är 18 och underviktig .
Jag brukar klaga på min snedvridna sida på skoj .
Men om du bara visste hur den plågar mig .
Den påmminner mig om att en del av mig faktiskt är vanställd fast
det inte syns till vardags . Varje dag , & när någon frågar svarar jag visar och förklarar hur . Folk får miner när dem ser . Deras ansiktsuttryck uttrycker fasa
över att det verkligen kan se ut så . Och dem undrar - tänker du på det mycket ? , - Nej , absolut inte det är ju en del av mig .
Jag tänker på det varje dag .
Jag är så glad att du ser mig för den jag är
jag är så lycklig över att du ibland säger
att det är fint . För du får mig att känna som att min rygg
är en del av mig , något som gör mig till den jag är .
Du får mig att känna mig vacker .
Det är svårt att leva i en värld som är så utseendefixerad som den här
med skolios . Men marcus du får mig att känna mig speciell på ett
bra sätt varje dag .

du är utan tvekan den bästa pojkvännen som finns , tack !




Fri vers av j-viderberg
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-13 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

j-viderberg
j-viderberg