Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har hört det här citatet då och då under mitt spännande liv som människa, jag tror inte det var en fågel som sjöng det för de kvittrar så vackert att jag aldrig kan tänka mig det ligger någonting av elakhet eller varning i det.


Skoxbrynet - ett fint litet citat






’…även om folk
har uttryckt sig
mindre smickrande ibland

om min person
så har jag
oftast tyckt att

den som kastar
skit i avsikt
att det skall

hamna på andra
må se till
att inte ha

vinden emot sig…’




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-30 12:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket mycket välfunnet - och här får du ett av mig....

"Om man pekar finger ska man betänka att tre fingrar riktas mot en själv"
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP