Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

År 2009 och poesin skriver sig själv med blodiga fingertoppar

Sothångel
i rea hörnan
läppglansen
lyser som
lastbilsljus
i natten

Rävar bakom
varje öra
och vodka
till oskulden

Vem kan man
lita
på år 2009
och varför är
min spegelbild
tom

Jag är
en vampyr
i solljus
och wunderbaumen
i bilen har
vitlöksdoft

Satan
vad kul
han har
ingen höstdepression
där inte

Kamelen visar
sitt tandkött
någon behöver gå
till tandläkaren




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-30 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan