Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finland XXXVI (diktslut)

I parkerna, nattliga manövrar förändrar parkbänkar till stolar,
det är en strategisk administrativ policy,
ett resultat av genomgående forskning.
Det finns en ravin mellan Kampi och KY,
med en väntelist av tusentals.




Fri vers av kolya
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-30 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kolya
kolya