Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan s utanför m

jag sitter i ett mörker
som inte är svart
utan rött

som vårsav i unga björkar
natten badar i saven
mor och barn
går i ett annat mörker
lite längre bort

jag sitter
ifrån vägen
dagg på gräset
på byxben
hälften den svartare
i gräset
den närmare marken

hästar som inte är
nattöga
det flödar
fisklik
det var allt innan
det är inte svart
eller blått
ännu

i ögonskast
natten möglar
och blir till dagen
som är
i ljuset.




Fri vers av kolya
Läst 225 gånger
Publicerad 2009-11-08 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kolya
kolya