Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag drack för mycket och bluesen var närvarande


under min sömn

jo, kuk i allt sade han jag instämmer, hur långt gick vi, vi stannade för att köpa bensin, jag antar att vi skiljs vid macken, om ändå en krona kunde räcka längre.
om en krona kunde köpa drömmar. hela världen står med ena foten i graven.
hela världen står i brand, och jag vägrar släcka den, vi brinner ihop.
Smälter, etsas fast, bröts i tu när kylan kom.
Du är min smutsiga kyla. jag är din böljande stekande lekande eftersträvande epitetiska patetiska äckliga skitvärme du aldrig behövde.

jag behövde dig.




Fri vers (Spoken word/Slam) av mittin
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-01 04:26



Bookmark and Share


    Calin
Ja jävlar...kuk i allt sa han och det var bland det vackraste han sagt
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

mittin
mittin