Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kort grej bara.


en kortis

jag är det sjunkande skeppet. För börjar man brinna på djupt vatten sjunker man vartefter.
vi dansade på tunn is, vi glödde, du försvann och jag sjönk.

hoppas vi sprängs.




Fri vers av mittin
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-02 17:51



Bookmark and Share


  Lady Alassa
värd att läsa
kort men sprängfylld dramatik
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

mittin
mittin