Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjlighet

En kulen novemberdag
bilarna hukar längs gatan
snålblåsten viner runt hörnet -
en sådan dag
då man inte är mycket värd
faller högvinsten ut.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-02 10:20

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tack för de orden du vänder mörker till ljus på ett ögonblicks sekund
2009-11-03

  Monika A Mirsch VIP
och jag faller dubbelvikt in av skratt
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP