Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser mig på det sätt ingen annan kan.

Du räds ej av mardrömmar eller döden.
Du ser på mig lugnt, fångar mina tankar och funderar.
Men du är rädd för att verkligheten skall vara en dröm.
Hur många gånger jag än tar din hand, ler och skakar på huvudet.
Kommer du någonsin att tro mig?
Jag vill visa dig min sida av livet.
Le med mig, och älska.




Fri vers (Fri form) av VivaLaLulu
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-02 16:19



Bookmark and Share


  Rosadelores
Det är jobbigt att misstro. Att vilja kunna lita på och känna lugn men ändå inte göra det...

Fint skrivet...
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

VivaLaLulu
VivaLaLulu