Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömmer bort att existera

och där försvann du
fastän du precis börjat existera
och där försvann vi
det fanns så lite
nu finns ingenting




Fri vers (Fri form) av VivaLaLulu
Läst 286 gånger
Publicerad 2010-11-29 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VivaLaLulu
VivaLaLulu