Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan vacker och dag.

Jag tystade dig med ett leende

Du stannade upp, tog ett djupt andetag.

Försökte besvara leendet.

Jag tog din hand. Du såg på mig.



Inget annat än livet



Novemberkylan nådde våra tankar.

Vi funderade. Såg på varandra.

Dina läppar särades i en utandning.



Inget annat är vackrare



Du visste att månen var din bästa vän.

Och att dagen var min.

Dina kyssar smekte min nacke.

Det var varken dag eller natt.




Fri vers (Fri form) av VivaLaLulu
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-07 23:04



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, varken dag eller natt
kan vara skymning så
eller gryning då
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

VivaLaLulu
VivaLaLulu