Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag blott varit american hade jag kunnat vara en av de mest vackra kvinnorna i hela världen


Något litet om sorg





Min första stora sorg
här i livet
är att det inte är perfekt

min andra stora sorg
är att jag
inte är det, heller




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-02 20:43



Bookmark and Share


  erkki
En underbar kommentar i filmen 'I hetaste laget' är när en rik gamling förälskar sig i en till kvinna utklädd och jagad man.

Sorry, but I am not a woman!
Nobody is perfect.
2009-11-02

  Näckrosen
fint skrivet
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP