Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldrig får man vara rikligt glad... parafras på en känd fras...


Evas funderingar i natten





Eftersom jag inte är riktigt klok
utan tvärtom en ganska knasig människa
så är det en sak
som jag inte blir riktigt klok på.

Om en kille blir kär i mig
kommer han då att vara det
för att han är lika korkad som jag är?

Eller för att han är klok nog
att inte vilja ha en tjejsare som är smart?

För att slippa den hårda konkurrensen
i ett förhållande där båda tvä
väl närmast måste tävla om
att vara mest smart?

Om nu en kille är korkad nog
att vilja bli ihop med mig
så kommer det väl att bli ganska korkade ungar
om vi får några barn.

Om de blir mycket smartare än vad vi är
så vet jag inte om jag skulle stå ut med det.

Tänk dig själv bara
att ha ett gäng ungar
som blir som ett par små föräldrar
åt dig själv som förälder och som kommer
att börja ge dej en massa besserwisserråd
så fort de klivit ur blöjorna och börjar klara av
att torka sig i ändan själv’a.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-03 12:43



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Kära Eva, alla människor är mer korkade än varandra och i info-samhället är det rätt vanligt att barn ger av besserwisserråd så fort de klivit ur blöjorna.
2009-11-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Klart Du skall vara
glad! Nu skriver jag
en rad till Dig!
Ta en Tjej till Dig! OK!
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP