Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild-09 Inte bara min kusin...även min bästa vän


"Kusin Vitaminer"


Hon finns där för mig
varje stund
när än jag behöver
kan jag vända mig
till henne

vi delar glädjen
och skrattet
men även sorgen
och alla tårar

hon lyssnar
utan att döma
eller komma
med pekpinnar
men hon är rak och ärlig
och skäller på mig
när det är befogat

som tonårstjejer
fnittrar vi tillsammans
barnasinnet finns där
djupt inom
vi är spontana
och lika tokgalna båda två
hittar på bus och
skrattar så vi gråter

i svåra stunder
håller hon min hand
torkar mina tårar
hon låter mig prata
fritt ur hjärtat
utan att avbryta

hon är min själsfrände
min vän i alla väder
och vi finns där
för varann
både när solen skiner
och hårda regndroppar
piskar mot huden

min allra närmaste vän
min vitamininjektion
och själssyster
hon som jag växte upp med
som barn
och som nu hjälper mig
att skönja ljuset

hon står för både
kärlek, värme och empati
och tillsammans med henne
kan jag vara mig själv
fullt ut

för hon älskar mig

precis som

jag är






Fri vers (Fri form) av Junitvillingen
Läst 368 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-03 16:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Kusiner vitaminer javisst det ser man väl likheten..samma leende och glittrande ögon!!! - underbart fint till själasöstra!!!
2009-11-04

  sulimaa
Vackert skrivet till en älskad vän ...skönt att du har henne !!
2009-11-03

  Tina-sol
Jag vet precis hur du menar. Skrev just en statusrad på facebook " Jag längtar efter att skratta. Tur att jag snart får besök av mitt vitamintillskott." Får besök av min kusin på torsdag. Mycket fint skrivet!
2009-11-03

  etthjärtaäralltidrött
Härlig läsning!
2009-11-03

    Ken Cassel
Vackert!!

Kram
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen