Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du vända på alfabetet ?

Kom och låt oss
hoppa runt som pruttkuddar
tills alla skrattar

Kom och sätt ö
först
och a sist

Kom och flippa ut
skit i att tiden går fort
när man har roligt

Slit ut dina skor
med glädjeskutt

Spring ut
i solig morgonfrost
och tvätta rent
alla blodtrycksväggar

Släng alla rakblad
blöd för
livet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 609 gånger
Publicerad 2005-10-18 09:35



Bookmark and Share


  kath
härligt..... ja låt våra inre barn ta mer plats, de passar så bra där i oss och bredvid vår vuxna bild är de ett säkert tecken på att vi är på väg att bli riktigt trygga vuxna ....................
2005-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan