Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens dans

När livet tar slut

då börjar det om igen

i själavändningens eviga dans




Bunden vers (Haiku) av Ola Rydberg
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-10-18 09:40



Bookmark and Share


  S.C.
mmm jag vill dansa där också. Du lyckas få fram lite det där med "lev nu" känslan. Bra där kompis.
2005-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan