Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylla och Bakfylla

Går på stan
en öl i min hand
tar en klunk
avslagen
kommer fram
till bussen
drar en vals
får gå på
sätter mig
med en duns
bussen kör iväg
mår lite illa
spyr i grannens knä
slocknar mot rutan
blir väckt
går av
vinglar hemmåt
rotar fram
mina nycklar
fan träffar inte rätt
till slut tar jag mig in
får av mig
skorna
vinglar till
sängen
vaknar på morgonen
va fan har jag gjort
torr i munnen
huvudvärk
tar mig upp
tar två alvedon
sköljer ner med vatten
ska aldrig mer förtära alkohol

går på stan
en öl i handen
...




Övriga genrer av Attentiiionwhore
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-04 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attentiiionwhore
Attentiiionwhore