Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig.

Du är det som håller mig uppe.
Du är den som ger mig styrka till att kämpa imot.
Utan dig skulle jag falla ihop.
Utan dig skulle jag ge upp.
När allt annat går imot mig, finns du där.
När andra vänder mig ryggen, finns du där.
Utan dig vore jag ingenting, ingenting alls.
Undebaraste älskade, du är mitt allt.




Fri vers av Attentiiionwhore
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-24 00:02



Bookmark and Share


  Frökenfanny
Vackert <3
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Attentiiionwhore
Attentiiionwhore