Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstört

Lämnad som en trasig leksak, lämnad i ett dike att ruttna bort.
Du gjorde sönder mig, jag är trasig och det är ditt fel.
Kommer aldrig lita på nån igen, ditt jävla fel.
Du har förstört mitt liv och det som finns i det.




Fri vers av Attentiiionwhore
Läst 213 gånger
Publicerad 2010-12-25 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attentiiionwhore
Attentiiionwhore