Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dem jag älskar


Ni är vackerheten
som bildas
när mina fingrar
vidrör vattenytan.

Ni är sången
inifrån mitt inre,
mitt jag.

Ni är älvorna
i mina skymningars
fagraste drömspel,
och sagan som aldrig har något slut.

Ni är de oförglömda skatterna
som präglar havets botten,
och skimret i mina ögons djup.

Ni är sångerna
i mina tårfyllda
ensamhetsnätter,
och svaret på
att änglar
i verkligheten finns.

Utan Er är jag ingen.




Fri vers av Petra L
Läst 544 gånger
Publicerad 2003-09-30 15:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
vackerheten, återigen ett av alla dessa nyord
klart bättre än -ja, eller hur- helt klart bättre

texten får
tre ulliga moln
för solens strålar att lysa genom
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Petra L
Petra L