Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du!

Ett oskrivet blad
en förbindelse
med något vackert
som bara kan erinras
i mörkret
nära skuggorna
intill.
Siluetter av lycka
omringad av besvikna händer
som sökte tröst
i en orädd famn
för att bara bli påmind
om verklighetens ondhet.
Själens nakenhet
och lovorden
från älvorna i drömmen
gav mig viljan
att fortsätta
trots de hörda rop
på något
som saknats
i mitt liv
min vackerhet
tillägnat livet.




Fri vers av Petra L
Läst 517 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-14 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petra L
Petra L